Ljeto na Zlatiboru sa deset odsto nižim cijenama

J. P.
Ljeto na Zlatiboru sa deset odsto nižim cijenama

Banjaluka - Gosti iz Banjaluke, ali i cijele Republike Srpske imaće popust od deset odsto za boravak u hotelima tokom ljeta na jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija Srbije - Zlatiboru.

Ovo je juče na konferenciji za novinare u Muzičkom paviljonu parka "Petar Kočić" izjavila predstavnik Turističke organizacije "Zlatibor" Jelica Tošić.

- Pokrenuli smo veliku promotivnu kampanju i ovde u Banjaluci, u srcu Republike Srpske, predstavljamo ponudu za leto 2016. Svake godine turisti mogu da očekuju širok spektar turističkih, kulturnih i zabavnih sadržaja, što Zlatibor čini jedinstvenim u svakom pogledu - kazala je Tošićeva.

Posebno je naglasila odličnu saradnju sa Turističkom organizacijom grada Banjaluke (TOBL).

- Banjalučani vole Zlatibor i zato mi ovdje često dolazimo da promovišemo našu najlepšu planinu. Ovog leta u centru Zlatibora otvaramo "Avantura" i "Dino" parkove, interesantne kako deci tako i odraslima. "Dino park" će se prostirati na tri hektara i imaće replike 30 dinosaurusa, "Dino restoran", "Dino šop", igraonice, suvenirnicu i klizalište od sintetičkog leda. Imaćemo i bogat kulturno-zabavni program, sa raznim koncertima, festivalima i događajima koji će se dešavati svako veče na trgu. Gostima će biti dostupan i centar Tornik, gde će moći u panoramsku vožnju žičarom, dva otvorena bazena kao i brojna jezera, staze za pešake i bicikliste - rekla je Tošićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana