Kulturni centar UDAS: Druga izložba u okviru “Jeseni grafike 2022”

M. Š.
Kulturni centar UDAS: Druga izložba u okviru “Jeseni grafike 2022”

BANjALUKA - Samostalna izložba grafika umjetnika Nemanje Regodića pod nazivom “11” biće otvorena 25. oktobra sa početkom u 19 časova u Kulturnom centru UDAS.

Riječ je o drugoj izložbi grafika u okviru “Jeseni grafike 2022”. Izložba se može pogledati u Kulturnom centru UDAS u ulici Sime Miljuša 2, od devet do 15 časova, a biće otvorena do 7. novembra.

Nemanja Regodić je novosadski umjetnik koji je prepoznatljiv po grafikama velikog formata, a nisu prošli nezapaženo ni Regodićevi radovi u kombinovanoj tehnici. Regodić je student završne godine Akademije umjetnosti, a pored grafike se bavi i digitalnom slikom te svoje radove često izlaže širom regiona.

Manifestacija “Jesen grafike 2022” biće održana u periodu od oktobra do decembra ove godine, a predstaviće se odabrani umjetnici i umjetnice putem samostalnih izložbi u trajanju od 15 dana.

Drugi učesnici manifestacije su Maja Vučenović, Đorđe Ćorić, Danijela Dimitrijević i Marko Burlica. Svi izabrani učesnici pobjednici su konkursa za dodjelu izložbenog prostora iz oblasti grafičke umjetnosti u okviru “Jeseni grafike 2022”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana