KUD „Sveti Sava“ organizuje koncert, prihod od ulaznica ide za pomoć Sergeju Stuparu

GS
KUD „Sveti Sava“ organizuje koncert, prihod od ulaznica ide za pomoć Sergeju Stuparu

BANjALUKA - Kulturno-umjetničko društvo (KUD) "Sveti Sava" održaće godišnji koncert humanitarnog karaktera u subotu, 18. novembra u Sportskoj dvorani Borik , sa početkom u 19 časova.

Cijena ulaznice je sedam KM, a koncert će biti humanitarnog karaktera i prihod od ulaznica namjenjen za liječenje Sergeja Stupara.

Iz KUD-a su naveli da im je posebno zadovoljstvo što je inicijativa za organizaciju humanitarnog koncerta potekla od njihovih članova koji su pokazali da imaju društvenu odgovorsnost, i na svoj način da pomognu u liječenju svog vršnjaka Sergeja.

Na koncertu će nastupiti sve sekcije Društva, a program obuhvata igre iz Republike Srpske i Srbije.

KUD "Sveti Sava" poziva sve  sugrađane da dođu na koncert i podrže ovu humanitarnu akciju a oni će se potruditi da prirede bogat kulturno umjetnički program.

KUD „Sveti Sava“ Banjaluka osnovano je 2007. godine, i trenutno broji 245 članova, uzrasta od šest do 45 godina. U proteklom periodu  društvo je  održalo mnoštvo javnih nastupa, od kojih izdvajamo nastupe na festivalima u Češkoj, Italiji, Bugarskoj, Njemačkoj, Austriji, Sloveniji i Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana