Kresojević: Trivić je sebi dozvolila da joj je osnovna politička strategija bude lična diskreditacija

GS
Kresojević: Trivić je sebi dozvolila da joj je osnovna politička strategija bude lična diskreditacija

BANjALUKA - Banjalučki gradski menadžer Bojan Kresojević tvrdi da „svaki ekonomista može na sajtu Banjalučke berze pronaći neto dobitak Vodovoda u 2023. godini u iznosu od 234.703 KM“.

- Kako je moguće da Jelena Trivić kao doktor ekonomskih nauka nije u mogućnosti da istraži ovu temu i pronađe ovaj podatak, već manipuliše podacima i iznosi netačne navode o gubitku? Moguće je samo kada politička ostrašćenost nadvlada struku i obrazovanje. Nažalost, Jelena Trivić je sebi dozvolila da joj je osnovna politička strategija lična diskreditacija i iznošenje neistina. Pozivam Jelenu Trivić da se podsjeti osnova računovodstva i podzakonskih akata koji regulišu oblast sastavljanja finansijskih izvještaja, tako će lakše pronaći AOP polje 316 - Neto dobit tekuće godine: 234.703 – poručio je Kresojević, reagujući na tvrdnje predsjednice Narodnog fronta Jelene Trivić da je baealučki Vodovod u gubitku.

Podsjetimo, Jelena Trivić nedavno je rekla i da je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pretvorio banjalučki Vodovod u ruševinu.

Trivić: Stanivuković pretvorio Vodovod u ruševinu

- Nestašica vode u većem broju naselja, neispravna voda u nekoliko naselja, rezervoari vode koji se ne čiste godinama, zapošljavanje oko 130 svojih uhljeba... Draško Stanivuković je u samo četiri godine uspio da banjalučki Vodovod, nekada profitabilno preduzeće, pretvori u ruševinu - navela je Trivićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana