Kresojević pozvao predsjednika Skupštine Grada da zakaže sjednicu

GS
Kresojević pozvao predsjednika Skupštine Grada da zakaže sjednicu

BANjALUKA- Gradski menadžer Bojan Kresojević pozvao je predsjednika Skupštine da zakaže sjednicu na kojoj bi se razmatralo pitanje vodosnabdijevanja potkozarskih sela.

– Prije nekoliko dana predsjednik Skupštine je rekao da je zakonski rok za zakazivanje sjednice Skupštine Grada dva mjeseca, te da će zakazati sjednicu ukoliko bude potrebe – poručio je gradski menadžer putem Instagrama, te pozvao predsjednika Skupštine da zakaže sjednicu za vodosnabdijevanje u zakonskom roku, do 19. septembra.

On je najavio da će danas ponovo poslati prijedlog odluke za rješavanje problema vodosnabdijevanja u potkozarskim mjesnim zajednicama, kao i inicijativu za zakazivanje Skupštine Grada.

Kresojević je posebno naglasio da je 1358 građana potpisalo peticiju za vodu, koja jasno pokazuje potrebu za održavanjem sjednice.

- Na tribinama SNSD-a bilo je moguće čuti da oni podržavaju bolje vodosnabdijevanje u potkozarskim mjesnim zajednicama. Da bismo utvrdili da li je ovo predizborno obećanje samo obećanje, ne moramo čekati izbore; rezultate ćemo znati već 19. septembra- zaključuje Kresojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana