Kresojević: Kredit nije potreban za vodu, već za stare kredite

GS
Kresojević: Kredit nije potreban za vodu, već za stare kredite

BANjALUKA – Reagujući na navode da Banjaluci ne treba novo kreditno zaduženje, gradski menadžer Bojan Kresojević, izjavio je da "SNSD nije uradio ni metar cjevovoda na osnovu realokacije budžeta"

- SNSD nije uradio ni metar cjevovoda na osnovu realokacije budžeta, a od nas traže 10 miliona KM? Neka predlože realokaciju za rješavanje problema vodosnabdijevanja potkozarakih mjesnih zajednica, ako tvrde da je moguće?! I oni i ja znamo da to nije moguće, da se radi o klasičnom skretanju pažnje sa rješavanja problema, a sa željom da nezadovoljstvo građana raste. Nije potreban kredit za vodu, već za stare kredite. Samo ove godine vraćamo 23 miliona KM starih kredita. Međutim, ukoliko ne stave na dnevni red ovu tačku spremni smo pokrenuti peticiju za rješavanje ovog problema – poručio je Kresojević i dodao

Podsjećamo, odbornici SNSD u Skupštini grada Banjaluka proteklih dana su poručili da nikada neće podići ruku za novo, dodatno zaduživanje ionako već prezadužene Banjaluke, ukoliko za to postoji bolje rješenje, te da se „problem vodosnabdijevanja može riješiti i bez kredita".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana