Konfučijev institut: Novi ciklus kurseva kineskog jezika

SRNA
Foto: ILUSTRACIJA

BANjALUKA - Konfučijev institut Univerziteta u Banjaluci organizuje novi ciklus kurseva kineskog jezika, koji će biti održani od 20. septembra do 31. decembra.

Iz Konfučijevog instituta je saopšteno da su kursevi besplatni za sve studente i zaposlene na Univerzitetu u Banjaluci, te učenike osnovnih i srednjih škola koji se odluče da kurs pohađaju u prostorijama Instituta.

"Kursevi će biti besplatni i za svu djecu koja uče ovaj jezik u osnovnim i srednjim školama sa kojima Konfučijev institut ima sporazum o saradnji", navodi se u saopštenju.

Iz Konfučijevog instituta su dodali da, ako bude dozvoljavala epidemiološka situacija, za učenike škola sa kojim Konfučijev institut ima potpisane sporazume o saradnji, kursevi će biti održavani u prostorijama škola.

Za ostale koji su zainteresovani za izučavanje kineskog jezika cijena kursa iznosi 200 KM. U narednom periodu nastavlja se i besplatan kurs taiđićuena, koji će se izvoditi dva puta nedjeljno na platou ispred Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Banjaluci.

Prijave za kurseve kineskog jezika i taiđićuena moguće su putem adrese elektronske pošte [email protected].

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana