Komunikacioni kanali Grada Banjaluka na raspolaganju građanima

Agencije
Komunikacioni kanali Grada Banjaluka na raspolaganju građanima

Grad Banjaluka stavio je danas svoje internet, Fejsbuk i Instagram stranice i Viber grupu u službu zaštite stanovništva tokom aktuelne epidemiološke situacije koja se odnosi na virus korona.

“Posebno pozivamo sugrađane da se priključe viber grupi Grada Banjaluka, kao jednom od najjednostavnijih oblika komunikacije. U viber grupi građani mogu pročitati sve značajne informacije u vezi sa aktuelnom epidemiološkom situacijom u gradu, kao i o mjerama koje se preduzimaju kako bi se stanovništvo zaštitilo od zaraze”, saopšteno je iz Gradske uprave.

Građani koji posjeduju pametni telefon mogu se na veoma jednostavan način priključiti viber zajednici Grada. Potrebno je instalirati besplatnu aplikaciju viber iz gugl plej prodavnice, a potom u pretragu ukucati pojam – @Grad Banja Luka.

“Jedan od zaključaka Štaba za vanredne situacije Grada Banjaluka jeste i stalno pružanje i dostupnost informacija javnosti o situaciji sa virusom korona. U skladu s tim, svi kanali komunikacije Grada su u potpunosti stavljeni u službu pravovremenog i tačnog informisanja građana”, navedeno je u saopštenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana