Knjigama nagrađeni najbolji šahisti

J. Š.
Knjigama nagrađeni najbolji šahisti

Banjaluka - Predstavnici Udruženja penzionera juče su dodijelili zahvalnicu direktoru "Glasa Srpske" Borisu Dmitrašinoviću, istakavši da je ta medijska kuća podržala Šahovsko prvenstvo za penzionere, nagradivši pobjednike ovog takmičenja.

Predsjednik Udruženja penzionera Rade Rakulj je istakao da je Dmitrašinović darovao knjige koje su uručene takmičarima, osvajačima prvih deset mjesta.

- Šahovsko prvenstvo za penzionere se održava od 2001. godine, tako da je nadmetanje u ovoj mentalnoj vještini postalo tradicija - rekao je Rakulj.

Dmitrašinović je izrazio zahvalnost na gestu predstavnika penzionera i izrazio želju da od sljedeće godine "Glas" bude medijski pokrovitelj šahovskog prvenstva.

- Ponosan sam na to što je "Glas Srpske" imao priliku da pomogne nagrađivanje najboljih šahista iz udruženja. Od sljedeće godine smo na raspolaganju za svaki oblik saradnje - kazao je Dmitrašinović.

Saradnja bi mogla početi i ranije, s obzirom na to da su predstavnici penzionera izrazili želju da imaju svoj prostor u ovom mediju u kojem bi fokus bio na dešavanjima u vezi sa aktivnostima i životima najstarijih građana.

Dmitrašinović je kazao da za ovaj prijedlog postoji obostrana zainteresovanost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana