Karte za vodeni park Akvanaza studente i đake jeftinije 50 odsto

V. P.
Karte za vodeni park Akvanaza studente i đake jeftinije 50 odsto

Banjaluka - Studenti i učenici do 30. aprila mogu kupiti sezonske karte za vodeni park "Akvana" po cijeni od 50 KM, što je 50 odsto jeftinije u odnosu na redovnu cijenu, saopšteno je iz ovog javnog preduzeća.

- Kao i svake godine prije početka sezone kupanja nudimo mogućnost građanima da kupe sezonske karte sa neograničenim brojem ulazaka po povoljnijim cijenama. Školarci i studenti koji do 30. aprila ne kupe sezonske karte to mogu učiniti i u maju, mada će njihova cijena biti nešto veća i iznosiće 60 KM - rekli su u "Akvani".

Objasnili su da za vrijeme trajanja sezone kupanja karta za 10 ulazaka košta 35 KM, za 20 ulazaka 60 KM, 30 ulazaka 80 KM, dok je za neograničen broj ulazaka 100 KM.

- I građanstvo će imati mogućnost da kupi jeftinije karte i to tokom maja, kada će sezonska karta umjesto 100 koštati 60 KM - naglasili su u "Akvani".

Napomenuli su da će sezona kupanja početi najkasnije 1. juna, a ako vremenski uslovi dozvole, možda i ranije.

- Cijena pojedinačnih ulaznica se neće mijenjati u odnosu na prošlu godinu. Zavisno od vremena ulaska u vodeni park, ona će iznositi pet maraka od devet, odnosno 10 časova, četiri marke od 12 časova i tri od 16 časova - naveli su u "Akvani".

Kazali su da će dnevna ulaznica za tročlanu porodicu iznositi 12 KM, a za četvoročlanu 15 KM.

- Iznajmljivanje ležaljke koštaće dvije KM suncobrana jednu marku – rekli su u "Akvani".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana