Jedan glas nedostajao da prođe odluka o gradnji parka

J. T.
Jedan glas nedostajao da prođe odluka o gradnji parka

BANjALUKA - Odluka o izradi regulacionog plana za novi gradski park ni ovaj put nije dobila potrebnu većinu glasova u Skupštini grada

 

Za je glasalo 15 odbornika, među kojima i tri odbornika iz skupštinske većine, dok je 12 odbornika bilo uzdržano, a samo jedan glas nedostajao je da odluka dobije “zeleno svjetlo”. Odluka je više puta upućivana u skupštinsku proceduru, ali ovaj projekat nije imao podršku odbornika.

Gradonačelnik Draško Stanivuković kazao je da mu je teško palo što je tako malo nedostajalo da odluka, koja bi omogućila gradnju novog gradskog parka, dobije podršku Skupštine grada.

U prvom dijelu zasjedanja podršku su dobili izvještaj o radu Fondacije “Inovacioni centar” za prošlu godinu i program za ovu godinu, te program rada i finansijski plan Centra za razvoj poljoprivrede i sela za 2022. godinu.

Skupština grada završila je u petak sa radom nakon što su odbornici glasali o 17 tačaka dnevnog reda. Kako je kazao predsjednik Skupštine grada Mladen Ilić, nastavak ove, 13. sjednice zakazan je za 4. maj, sa početkom u devet časova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana