Javni poziv za urbane tržnice produžen do 23. februara

Srna
Foto: Ilustracija

BANjALUKA - Do srijede, 23. februara, produžen je javni poziv za izbor korisnika mobilnih prodajnih štandova u okviru projekta "Urbane tržnice", rečeno je Srni u Gradskoj upravi Banjaluka.

Poljoprivredni proizvođači će tako imati mogućnost još sedam dana da podnesu prijave za korištenje uređenih prodajnih štandova na atraktivnim lokacijama u najgušće naseljenim mjesnim zajednicama. Iz Gradske uprave istakli su da se glavna pogodnost za korisnike ogleda u mogućnosti besplatnog korištenja ovih prodajnih mjesta tokom prvih 12 mjeseci, a dugoročno korištenje štandova biće omogućeno po povlaštenim uslovima. P

rema ovom pozivu, pravo na prijavu imaju poljoprivredni proizvođači sa teritorije grada Banjaluke fizička lica, samostalni preduzetnici i privredna društva iz oblasti poljoprivredne proizvodnje/ koji se aktivno bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom i preradom poljoprivredno-prehrambenih proizvoda iz oblasti animalne i biljne proizvodnje.

Zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti u prostorijama Centra razvoj poljoprivrede i sela Banjaluka ili na brojeve telefona 051/433-623, 051/433-636 svakim radnim danom od 8.00 do 15.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana