Javni poziv za besplatne placeve otvoren do 16. septembra

GS
Javni poziv za besplatne placeve otvoren do 16. septembra

BANjALUKA - Grad Banjaluka je usvojio strategiju demografskog razvoja koja nije 'mrtvo slovo na papiru', već se u punom kapacitetu realizuje. Javni poziv za besplatne placeve otvoren do ponedjeljka, 16. septembra, poručio je banjalučki gradski menadžer Bojan Kresojević.

On je dodao da je dodjela besplatnih placeva za mlade bračne parove, do 35 godina, i samohrane roditelje još jedna u nizu mjera demografskog razvoja i očuvanja porodice.

- Sramota je da SNSD i Narodni front čine sve da se ova mjera ne realizuje, tako su se pored političkih predstavnike oglasile Republička uprava za geodetske poslove i Pravobranilaštvo. Međutim, svi oni zajedno nisu dovoljno snažni da se suprotstave iskrenoj želji da se život mladih ljudi u Banjaluci poboljša. Tako ćemo do početka oktobra mjeseca podijeliti 10 besplatnih placeva, na osnovu prijava na javni poziv. Političkim protivnicima poručujem, uzalud se trudite, uvijek smo na korak ispred vas – poručio je Kresojević

On je pozvao mlade bračne parove i samohrane roditelje da predaju svu potrebnu dokumentaciju dokumentaciju do ponedjeljka u 15 časova, te dodao da je spisak potrebne dokumentacije moguće pronaći na sajtu Grada Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana