Javna prezentacija urbanističkog plana za centralno gradsko područje u Domu omladine

J. St.
Javna prezentacija urbanističkog plana za centralno gradsko područje u Domu omladine

BANjALUKA - Javna prezentacija nacrta urbanističkog plana za centralno gradsko područje, koje obuhvata područje mjesnih zajednica Centar 1, Centar 2, Borik 1, Borik 2, Bulevar, Paprikovac i Nova varoš biće organizovana danas sa početkom u 18 časova u Domu omladine.

Nacrt plana izložen je u prostorijama preduzeća “Urbis centar”, na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića 101a i prostorijama Gradske uprave radnim danima od osam do 16 časova do 19. januara 2022. godine.

- Mještani ostalih mjesnih zajednica dobiće informacije i pojašnjena od strane nosioca izrade i nosioca pripreme plana zainteresovanim fizičkim i pravnim licima, a raspored je dostupan na internet stranici grada.

Dodali su da će za vrijeme javnog uvida, do 19. januara 2022. svako fizičko i pravno lice moći dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku u prostorijama u kojima će isti biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi - Odjeljenju za prostorno uređenje. Nacrt plana objavljen je i na internet stranici grada.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana