Izmjena saobraćaja zbog radova

G.S.
Izmjena saobraćaja zbog radova

BANjALUKA - Zbog sanacije i proširenja vodovodne i kanalizacione mreže do kraja maja, od osam do 17 časova, doći će od izmjene u režimu odvijanja saobraćaja u nekoliko ulica u Kuljanima, saopštili su iz Gradske uprave.

- Zbog radova na projektu “Sanacija i proširenje mreže za distribuciju pitke vode i mreže za prikupljanje otpadnih voda - faza 2 i faza 3” doći će do izmjene u režimu saobraćaja u ulicama VII kuljanska, XI kuljanska, XII kuljanska, Miloša Matića, Oplenačka, u kraku Karađorđeve ulice kod broja 457 i kod broja 490, u kraku Karađorđeve ulice od broja 232 do broja 238, u kraku od broja 226 do broja 210 i u ulici Srpskih sokolova od broja 1 do broja 18 - navode iz grada.

Dodaju da će za vrijeme radova regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja biti vršeno na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

- Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumijevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova. Radove izvodi preduzeće “Hidro-kop” - naveli su iz Gradske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana