Inkluzivna revija narodnih nošnji u Domu omladine

G.S.
Inkluzivna revija narodnih nošnji u Domu omladine

BANjALUKA - Inkluzivna modna revija narodnih nošnji, koja je organizovana u saradnji Servis centra “Dajte nam šansu - Zvjezdice” i Kulturno-umjetničkog društva “Čajavec”, održana je u četvrtak uveče u Domu omladine.

Reviji je u ime grada prisustvovala savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo, koja je zahvalila organizatorima što je upravo ovakva jedna inkluzivna revija održana u prostorijama Doma omladine.

- Zahvalni smo svim učesnicima,  Servis centru “Dajte nam šansu - Zvjezdice” i našem Kulturno-umjetničkom društvu “Čajavec”, koji upravo kroz ovakve aktivnosti pokazuju da smo kao društvo spremni da prihvatimo sve naše sugrađane i da djeci sa poteškoćama u razvoju pružimo što veći stepen inkluzije u društvo - poručila je savjetnica gradonačelnika.

Ona je istakla da Gradska uprava podržava ove aktivnosti, ali i da aktivno radi na pružanju podrške mladima, napomenuvši da će ove godine biti izdvojena i podrška za proslavu maturske večeri, kao i da su u Domu omladine i ove godine prikupljane maturske haljine za one kojima je potrebno.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana