Infrastruktura i dalje najveći problem u Banjaluci

V. P.
Infrastruktura i dalje najveći problem u Banjaluci

Banjaluka - Problemi građana i dalje su isti: klizišta, loša putna infrastruktura, nedostatak vodovoda, kanalizacije, autobuskih stanica, sportskih terena te nemogućnost zapošljavanja. Nažalost većinu ne možemo riješiti.

Izjavio je to juče gradonačelnik Slobodan Gavranović, koji je nakon dva mjeseca pauze održao tradicionalnu "Kafu sa građanima". Sastanku u Muzičkom paviljonu u parku "Petar Kočić" prisustvovalo je oko 50 stanovnika grada na Vrbasu.

Komentarišući situaciju koja je nastala nakon što je propao pokušaj razrješenja načelnika Odjeljenja za boračku invalidsku zaštitu Milenka Vučetu na posljednjoj sjednici gradskog parlamenta, Gavranović je naglasio da Vučetu jedino može razriješiti sa te dužnosti Skupština grada. Vučeta, kadar Demokratskog narodnog saveza (DNS), tražio je razrješenje sa ove dužnosti, jer je imenovan za jednog od izvršnih direktora "Pošta Srpske".

- Tek tada prestaje njegov radni odnos u Gradskoj upravi. Očigledno je došlo do nesporazuma unutar partije kojoj pripada Vučeta i koja ga je imenovala u "Pošte Srpske". U Gradskoj upravi nisu obezbijedili da se razrješenje dovede do kraja te da se imenuje njegov nasljednik jer ne možemo ostaviti odjeljenje bez rukovodećeg radnika - kazao je Gavranović.

Iz DNS-a poručuju da će insistirati da se ova tačka uvrsti na dnevni red iduće sjednice Skupštine grada koja je planirana za 14. april.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana