Info-dan u Domu omladine

S. B.
Info-dan u Domu omladine

BANjALUKA - Info-dan u vezi sa javnim pozivom za prijavu projekata udruženja građana biće održan sutra u 13 časova u Domu omladine, saopštili su iz Odjeljenja za društvene djelatnosti.

- Udruženja građana i fondacije sa područja grada imaće priliku da se upoznaju sa svim detaljima u vezi sa prijavom na javni poziv za sufinansiranje projekata, koji je otvoren do 19. aprila - kažu u odjeljenju.

Javni poziv obuhvata oblasti kao što su obezbjeđivanje uslova u zajednici za samostalan život lica sa invaliditetom, podrška aktivnostima lica treće životne dobi za samostalniji i kvalitetniji život u prirodnom okruženju, ekonomsko osnaživanje žena i prevencija nasilja u porodici, razvojni programi za djecu sa poteškoćama u razvoju, prevencija bolesti zavisnosti i druge.

Podsjećaju da se na ovaj javni poziv mogu prijaviti udruženja građana i fondacije, registrovani u skladu sa zakonom kod nadležnog suda ili drugog nadležnog organa, a koji imaju sjedište ili registrovanu organizacionu jedinicu na području grada.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana