Ilić ugostio džudistkinju Sofiju Pajić

Srna
Foto: Srna

BANjALUKA- Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić ugostio je danas članicu džudo klub "Zvjezdica" Sofiju Pajić povodom osvojene bronzane medalje na Evropskom kupu u Italiji i istakao da treba podržavati sportske kolektive i sportiste, te uložiti maksimalan napor da nastave ostvarivati vrhunske rezultate.

Osim na evropskim i svjetskim prvenstvima, Pajićeva će predstavljati Banjaluku i Republiku Srpsku na Evropskom olimpijskom festivalu mladih - EJOF, koji će biti održan od 20. do 25. marta.

"Skupština grada Banjaluka će uvijek institucionalno podržavati svakog pojedinca i kolektiv u našem gradu", rekao je Ilić Srni.

Pajićeva, članica džudo kluba "Zvijezda" iz Banjaluke, osvojila je bronzanu medalju na prvom zvaničnom turniru Evropskog džudo turnira za kadete prošlog mjeseca u italijanskom mjestu Linjano kod Udina.

Sofija je u teškom meču za bronzu savladala reprezentativku Slovačke Nataliju Skvareninovu i tako upisala prve bodove u ovoj godini na evropskoj i svjetskoj rang listi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana