I stari i mladi pjevali sa “Vrapčićima” uglas

J. T.
Foto: Andrej Barac

BANjALUKA - Dobro poznati hitovi, ali i neke nove melodije učinili su da u predivnoj atmosferi na tradicionalnom ljetnom koncertu “Vrapčića” uživaju brojni mališani, ali i njihovi roditelji, bake i djedovi koji su na tvrđavi Kastel uglas pjevušili.

Rukovodilac Dječijeg hora “Vrapčići” Branislav Đaković kazao je za “Glas Srpske” da je na Kastelu svaki kutak bio ispunjen, a da je među posjetiocima bilo svih generacija.

- Kastel je posjetilo više od 3.000 ljudi koji su uživali u našem koncertu, a to je bilo iznenađenje za sve nas. Pjevali smo naše najveće hitove svi kao jedno, od prve do posljednje pjesme - rekao je Đaković.

Mališani iz hora svoju sreću i radost iskazali su kroz pjesmu, a svaki njihov osmijeh najbolje govori kako su se proveli.

- Na ovom koncertu snimali smo i film pa smo svaki trenutak zabilježili. Sa nama je pjevala i Teodora Barac koja je proslavila deseti jubilej u horu - kazao je Đaković.

Dodao je da je pun Kastel pokazao da su “Vrapčići” banjalučki brend kojim se ovaj grad može pohvaliti i da su dokazali da mogu skupiti mlade i stare na jednom mjestu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana