Humanost u fokusu

A. M.
Humanost u fokusu

Banjaluka - Humanitarna tombola biće u fokusu kulturne manifestacije "Bečki bal", koja će biti održana 14. februara u Kristalnoj dvorani banjalučkog hotela "Bosna", a sredstva koja tom prilikom budu prikupljena, biće uručena Udruženju za pomoć licima sa autizmom "Djeca svjetlosti" iz Banjaluke.

Darko Miloradović, organizator "Bečkog bala", ističe da je svjestan velike potrebe koju za humanitarnim sredstvima u Republici Srpskoj imaju djeca i odrasli sa autizmom, jer na ovim prostorima, nažalost, nemaju sve ono što im je potrebno i što zaslužuju.

- Osim što ćemo putem "Bečkog bala" simbolično finansijski pomoći ovoj populaciji, želimo da skrenemo pažnju javnosti da im posvete više pažnje, jer im je to najneophodnije. Inače, tombola će funkcionisati tako što će tokom bala biti podijeljeni listići. Za jedan ili više listića svako može priložiti iznos po želji, a sav prikupljen novac proslijedićemo organizaciji "Djeca svjetlosti" - pojasnio je Miloradović.

Manifestacija "Bečki bal", koja se već godinama održava u metropolama širom svijeta, biće premijerno upriličena i u Banjaluci, a na njoj će biti predstavljene kulture Republike Srpske i Austrije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana