Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe”: Grad na Vrbasu pokazao svoje humano lice

T.B.
Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe”: Grad na Vrbasu pokazao svoje humano lice

BANjALUKA Banjalučani su još jednom bili na visini zadatka, u petom po redu humanitarnom turniru “Trojka iz bloka” koji je organizovala Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe”, po prvi put na Trgu Krajine. U okviru ovog turnira koji se odigrao u subotu prikupljao se novac za obnovu kuće u kojoj živi šestočlana porodica Majkić iz Piskavice.

- Pomagali smo sugrađane kojima je bio potreban krov nad glavom i ovo je treća porodica kojoj ćemo pomoći. Trudimo se da obnavljamo kuće našim građanima i učestvujemo u mnogim humanitarnim akcijama - saopštili su iz ove humanitarne organizacije koja se već godina bavim pomaganjem najugroženijih višečlanih porodica te dodali da se u ovu akciju mogu uključiti svi koji pozovu humanitarni broj 17763.

Kako je istaknuto iz Gradske uprave, dio sredstava prikupljenih od naplate humanih parkinga, biće takođe usmjeren za ovu akciju. Nadležni su naveli da je Banja Luka partner svakoj humanoj priči i da se trudi da pokaže humano i ljudsko lice, što je i misija svakog grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana