Gradski olimpijski bazen: Popusti za višečlane porodice

A. T.
Gradski olimpijski bazen: Popusti za višečlane porodice

BANjALUKA - Projektu “Prijatelji porodice” pridružilo se preduzeće “Akvana” koje je višečlanim porodicama, koje će vlasnicima “Ponosnih kartica” od 1. oktobra omogućiti pogodnosti prilikom korišćenja usluga na Gradskom olimpijskom bazenu.

Buduća saradnja ozvaničena je nedavno potpisivanjem ugovora između vršioca dužnosti direktora “Akvane” Velibora Vukajlovića i predsjednik Fondacije “Za porodicu” Dragana Dakića.

U okviru projekta “Prijatelji porodice”, kojeg provodi Fondacija “Za porodicu”, roditelji sa troje i više djece dobiće “Ponosnu karticu” kojom ostvaruju razne benefite kod partnera ove Fondacije.

Predsjednik Fondacije Dragan Dakić kazao je za “Glas Srpske” da će višečlane porodice ostvariti popust od 20 odsto za korišćenje Gradskog olimpijskog bazena.

- Kartice su napravljene tako da se popust odmah obračunava na kasi. Roditelji su veoma zadovoljni, jer smo ove godine uspjeli ostvariti saradnju sa “Akvanom”. Ljetos su sa mališanima uživali na bazenima, a sada će, sa dolaskom hladnijih dana, moći da koriste i zatvoreni bazen - kazao je Dakić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana