Gradski odbor Izvorne SDS: Sa svojim kandidatom u trku za gradonačelnika

D. S.
Gradski odbor Izvorne SDS: Sa svojim kandidatom u trku za gradonačelnika

Banjaluka - Izvorna SDS imaće svog kandidata za gradonačelnika Banjaluke na idućim lokalnim izborima, a o kome je riječ, biće poznato narednih dana, potvrdio je za "Glas Srpske" predsjednik banjalučkog Gradskog odbora te stranke Nebojša Macanović.

Prema njegovim riječima, kandidat će najvjerovatnije biti mlađa osoba, jer je i cilj stranke okupljanje mladih i obrazovanih, koji će raditi za budućnost grada i stanovnike, ali i za Srpsku.

- Na idućim lokalnim izborima u ovom gradu neće izostati ni odbornička lista naše partije, u koju je za kraći vremenski period prešla nekolicina članova najviše iz SDS-a i DNS-a - rekao je Macanović.

Bez obzira na finansijske probleme, Gradski odbor ove partije sprovodi niz aktivnosti, kojima su obuhvaćene sve starosne populacije u gradu na Vrbasu.

- U ovim aktivnostima, koje su volonterskog karaktera, najviše učestvuje aktiv žena i omladine. Jedna od glavnih aktivnosti je, između ostalog, posjeta višečlanim i socijalno ugroženim porodicama, kojima doniraju hranu, odjeću, obuću i druge stvari koje su prikupljene kroz humanitarne akcije - istakao je Macanović.

Dodao je da je jedna od aktivnosti i besplatan kurs ruskog jezika koji se organizuje u prostorijama stranke.

- Za sljedeću sedmicu planirane su radionice povodom vaskršnjih praznika - istakao je Macanović.

Kazao je da je povodom Dana grada snimljen i četvorominutni video-spot u kojem mladi predlažu kako da se unaprijedi kvalitet života u gradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana