Gradska uprava: Do 19. aprila prijave projekata udruženja građana za sufinansiranje

Srna
Foto: Banja Luka

BANjALUKA - Grad Banjaluka raspisao je javni poziv za prijavu projekata udruženja građana za sufinansiranje iz gradskog budžeta u ovoj godini.

Iz Gradske uprave navode da je poziv otvoren do 19. aprila.

Poziv se odnosi na oblast obezbjeđivanja uslova u zajednici za samostalan život lica sa invaliditetom, podršku aktivnostima lica treće životne dobi za samostalniji i kvalitetniji život u prirodnom okruženju, ekonomsko osnaživanje žena i prevencija nasilja u porodici.

Poziv se odnosi i na oblast razvojnog programa za djecu sa poteškoćama u razvoju, razvojnog programa za djecu i porodicu u mjesnim zajednicama, uključivanje djece u aktivnosti zaštite životne sredine, prevenciju bolesti zavisnosti i realizaciju projekata po principu "pametnog obrazovanja" /savremene informacione i komunikacione tehnologije/.

Iz Gradske uprave navode da se prijaviti mogu udruženja građana i fondacije, registrovane u skladu sa zakonom kod nadležnog suda ili drugog nadležnog organa, a koja imaju sjedište ili registrovanu organizacionu jedinicu na području grada Banjaluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana