Gradonačelnik sa saradnicima na terenu: Večeras stiže voda i u Donja Kola

GS
Foto: A. Čavić

BALjALUKA- Gradonačelnik Draško Stanivuković sa saradnicima obišao je danas mještane Donjih Kola, te najavio da se očekuje da ova mjesna zajednica večeras dobije vodu.

-Večeras očekujemo da voda stigne i u Donja Kola, jedino selo u kojem je ostalo da to učinimo – poručio je gradonačelnik.

Naglasio je da nadležni svakodnevno obilaze domaćinstva i zahvalio je sugrađanima na strpljenju i razumijevanju, koje imaju u ovoj izazovnoj situaciji prouzrokovanoj vrućinama i sušom.

-Želimo i jasno pokazati da smo opredijeljeni prema tome da svako domaćinstvo dobije vodu. U julu i avgustu u ovim djelovima našeg grada ćemo realizovati važne projekte iz oblasti vodosnabdijevanja, jer time će biti okončana decenijska muka i agonija naših sugrađana – zaključio je gradonačelnik.

Podsjećamo, juče je po treći put od nedjelje zasjedao Štab za vanredne situacije koji je analizirao situaciju sa vodosnabdijevanjem, uz zaključak da je situacija dosta stabilnija. Tada je rečeno da su mjere koje su na snazi od nedjelje u mjesnim zajednicama: Bronzani Majdan, Stratinska, Potkozarje, Verići, Ljubačevo, Donja Piskavica, Donja Kola, Rekavice 1 dale značajne pomake i da je sada u ovim MZ uglavnom redovno vodosnabdijevanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana