Gradonačelnik Banjaluke najmlađima čestitao Novu godinu

Srna
Gradonačelnik Banjaluke najmlađima čestitao Novu godinu

Banjaluka - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić čestitao je danas Novu godinu namlađim Banjalučanima okupljenim u centru grada na proslavi Dječije nove godine.

Za početak Nove godine simbolično dočekane odbrojavanjem i puštanjem balona u vazduh tačno u podne, Radojičić je poželio svim stanovnicima grada na Vrbasu da Banjaluka bude ljepše i bolje mjesto za život.


"Mladima želim da budu najljepši i najveseliji dio našeg grada, a njihovim roditeljima da ovaj grad bude ljepši i bolji i da u njemu mogu da nađu bolju priliku bez obzira na to da li je riječ o poslu ili zabavi, kulturi, sportu", rekao je Radojičić.

Ovogodišnji program proslave Nove godine na otvorenom u Banjaluci počeo je nastupom Dječijeg hora "Vrapčići", vokalnih solista "Zvjezdice", plesne grupe i Djeda Mraza.

Večernji zabavni program počinje u 19.30 časova, a nastupiće Lukijan Ivanović, Dušan Svilar, Aleksandra Radović i Tijana Dapčević sa bendom.

Tradicionalno, u ponoć će biti priređen vatromet.

Centralna bina za proslavu Nove godine, prvi put, biće na glavnoj saobraćajnici između između parka "Petar Kočić" i hotela "Palas", zbog čega je promijenjen i režim saobraćaja u tom centralnom dijelu grada.

Pred novogodišnje praznike, grad je dodatno i ukrašen, a i ove godine, slavlje na otvorenom obezbjeđivaće pripadnici Centra javne bezbjednosti Banjaluka i druge dežurne službe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana