Građani 20. februara biraju svoje predstavnike

J. I.
Građani 20. februara biraju svoje predstavnike

BANjALUKA - Građani će imati priliku da 20. februara na izborima za savjete mjesnih zajednica izaberu predstavnike svog naselja, koji će raditi na poboljšanju uslova života.

- Upravo svojim djelovanjem članovi savjeta mjesnih zajednica treba da prepoznaju potrebe i probleme stanovnika i da budu spona između građana i Gradske uprave, a sve s ciljem  unapređenja kvaliteta života u svim dijelovima Banjaluke - saopšteno je iz Gradske uprave.

Pozvani su svi građani da se uključe u izbore za savjete mjesnih zajednica, koji imaju značajnu ulogu za zadovoljenje potreba građana u svim oblastima.
Izbori će biti u svih 57 mjesnih zajednica, a Banjalučani će toga dana u periodu od devet do 17 časova birati svoje predstavnike za savjete MZ.

Građani koji su imali biračko pravo na dosadašnjim izborima, to pravo imaju i sada na izborima za savjete mjesnih zajednica. Mandat izabranih članova savjeta traje četiri godine.

Zahtjevi za ovjeru kandidatskih lista moraju biti predati najkasnije do 5. februara do 16 časova. Izbore sprovode Gradska izborna komisija Banjaluka i birački odbori.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana