Festival cvijeća i meda u Parku „Petar Kočić“

GS
Festival cvijeća i meda u Parku „Petar Kočić“

BANjALUKA - Trećim izdanjem Jesenjeg festivala cvijeća, plodova i meda, koji će u Banjaluci biti održan od 20. do 22. septembra, Banjaluka će pozdraviti jesen.

Kao i do sada uz zanimljiv program i bogatu ponudu koju za ovogodišnji festival priprema veliki broj izlagača već narednog vikenda u jedinstvenom ambijentu Parka „Petar Kočić“ posjetioce očekuje prava jesenja čarolija.

Osim cvijeća i raznovrsnih jesenjih plodova na ovogodišnjem festivalu biće i bogata ponuda meda i pčelarskih proizvoda, ali i brojni edukativni i zabavni sadržaji.

Ovaj festival prilika je da se uživa u čarima jeseni i njenih plodova, ali i da se steknu nova znanja iz oblasti poput pčelarstva, uzgoja cvijeća i pripreme zimnice.

- Festival sam kreirala na inicijativu lokalnih poljoprivrednika i medara, jer smo prije nekoliko godina zajedno shvatili koliko je važno za razvoj malih proizvođača da široj javnosti predstave svoje proizvode. Ovo nije samo događaj za Banjalučane, već i za turiste, stvarajući obostranu korist za proizvođače i posjetioce, koji će imati priliku da kupe organske proizvode sa teritorije našeg grada, poručila je savjetnica gradonačelnika Milada Šukalo.

Poseban program uz mnogo smijeha, pjesme i plesa očekuje i naše najmlađe posjetioce.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana