Evo koliko koštaju ulaznice za „Akvanu”

K. Š.
Foto: G.S.

BANjALUKA - Oni koji žele da ovo ljeto uživaju u čarima banjalučkog Vodenog parka “Akvana” za cjelodnevnu ulaznicu radnim danom trebaju da izdvoje sedam maraka.

Ovo je za „Glas Srpske” potvrdio direktor JP „Akvana”, Svetislav Lazić i dodao da posjetioci ulaz poslije 12 časova plaćaju šest KM, a oni koji dođu poslije 16 časova treba da izdvoje pet maraka za ulaznicu.

- Vikendima su cijene malo drugačije i to devet KM cijeli dan, od 12 sati je sedam maraka, a poslije 16 časova ulaznica košta šest maraka - istakao je Lazić.

On je dodao da djeca do tri godine ne plaćaju ulaz, dok tročlana porodica može da boravi na bazenu za 19 maraka, a četvoročlana za 25 maraka. 

- Sezonska ulaznica sa neograničenim brojem ulazaka košta 150 KM, dok je deset ulazaka 50 maraka, 20 ulazaka 85 KM, a 30 ulazaka košta 115 maraka – pojasnio je Lazić. 

Podsjetimo, pretprodaja sezonskih ulaznica za ljetnu sezonu u “Akvani” bila je produžena do 5. juna, kada je bilo moguće kupiti ulaznice po akcijskim cijenama. Tako je sezonska ulaznica sa neograničenom brojem ulazaka bila 90 KM. Sa akcijskim popustom deset ulazaka je koštalo 40 KM, a 20 ulazaka 68 KM, dok je za 30 ulazaka bilo potrebno izdvojiti 92 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana