"Eko toplane" poklonile paketiće višečlanim porodicama

N.R.
"Eko toplane" poklonile paketiće višečlanim porodicama

BANjALUKA - Preduzeće "Eko toplane" Banjaluka, kao i prethodnih godina, odlučilo je da sredstva namijenjena za štampanje reklamnog novogodišnjeg materijala da u humanitarne svrhe, a ove je godine obradovalo mališane iz Udruženja porodica sa četvoro i više djece "4+".

Novac je odvojen za kupovinu nikoljdanskih i novogodišnjih paketića.

Iz "Eko toplana" poručuju da su, kao društveno odgovorna kompanija, željeli da na ovaj način doprinesu prazničnom duhu i obraduju mališane kako bi, i u ovim teškim vremenima, osjetili radost praznika.

- Nakon što smo im se obratili za podršku i pomoć,  javili su nam se iz "Eko toplana"  i donirali 50 vrijednih paketića, tako da su nam mnogo pomogli. U to vrijeme nismo znali da li će biti dovoljno paketića, a među prvima da pomogne pojavila se "Eko toplana" - kaže predsjednik Udruženja "4+" Jovan Radovanović.

Zbog pandemije virusa korona obustavljena su sva veća okupljanja, pa umjesto na tradicionalnu dodjelu paketića, uz predstavu i druženje sa Djeda Mrazom, roditelji i djeca dolaze u prostorije udruženja "4+" da preuzmu paketiće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana