“Eko toplane” Banjaluka primjer društveno odgovorne kompanije: Centru “Zaštiti me” donirali novac

A. S.
“Eko toplane” Banjaluka primjer društveno odgovorne kompanije: Centru “Zaštiti me” donirali novac

Jedan od najboljih primjera društveno odgovornih kompanija su i “Eko toplane” Banjaluka, koje su odlučile da sredstva namijenjena za novogodišnji reklamni materijal doniraju Centru “Zaštiti me” u Banjaluci i na taj način usreće mališane u ovoj ustanovi.

- Izrazila bih veliku zahvalnost prema “Eko toplanama” Banjaluka, koje su povodom veoma uspješne godine donirale sredstva dječici JU Centar “Zaštiti me” - istakla je Zorica Kuzmanović-Vasilić, direktorica JU Centar “Zaštiti me”.

Prema njenim riječima, novac će biti namijenjen za kupovinu jastuka za mališane koji žive u internatu, koji je u sklopu ovog centra.

Pozvala je sve velike i uspješne kompanije da, kao uspješne firme, svoja novčana sredstva na kraju godine doniraju javnim institucijama, odnosno udruženjima koja rade, posebno sa djecom sa poteškoćama u razvoju.

- Te kompanije na taj način izražavaju društvenu efikasnost i društveno koristan rad - naglasila je Kuzmanović-Vasilić.

Kako je navela, za ove institucije su donacije društveno odgovornih kompanija veoma važne i mnogo im znače.

Zahvalila je i gradu koji je pružio podršku Centru “Zaštiti me” u rekonstrukciji krova, kao i predsjednici RS Željki Cvijanović, pod čijim visokim pokroviteljstvom je ove godine organizovano deseto donatorsko veče.

Ovo nije prvi put da su “Eko toplane” donijele odluku da umjesto štampanja reklama i propagandnog materijala sredstva doniraju onima kojima je to najpotrebnije. I ranije su, kao kompanija kojoj je korisnik i građanin uvijek na prvom mjestu, mnogima davali primjer kako funkcioniše društveno odgovorno preduzeće.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana