Dvije ulice u Piskavici dobile novi asfalt

Ilijana Božić
Dvije ulice u Piskavici dobile novi asfalt

Banjaluka - U okviru radova na rekonstrukciji lokalnih i nekategorisanih puteva, ovih dana je postavljeno novih 300 metara asfalta u Piskavici, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

- Riječ je o rekonstrukciji dva putna pravca u Piskavici, jedan dužine 200 i drugi 100 metara koja su asfaltirana - ističu u ovom odjeljenju.

Ovaj posao izvodi se u okviru projekta rekonstrukcije lokalnih i nekategorisanih puteva vrijednog više od pola miliona maraka, a planiranim programom predviđena je obnova više putnih pravaca, među kojima i put za Lipovce, put za Kuzmanoviće, putni pravac Saračica - Vukelići - Kovačići i drugi.

Kada je riječ o rekonstrukciji putne mreže na području Piskavice, u Odjeljenju za saobraćaj i puteve ističu da je nedavno, u okviru investicionog održavanja, saniran dio puta na potezu Bistrica - Gornja Piskavica - Piskavica.

Predsjednik Savjeta MZ Gornja Piskavica Goran Knežević istakao je da obnova puteva na području Piskavice ima veliki značaj za lokalno stanovništvo, jer bolja putna komunikacija svima olakšava obavljanje svakodnevnih obaveza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana