Društveni dom u Krminama konačno dobio vodu

G.S.
Društveni dom u Krminama konačno dobio vodu

BANjALUKA - Društveni dom u Krminama konačno je dobio vodu, nakon što je okončana izgradnja sekundarnog vodovodnog kraka, čime je osim priključka za društveni dom omogućeno i prepriključenje osnovne škole, ali i uredno vodosnabdijevanje za domaćinstva u okruženju.

Ovo naselje obišao je i gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je tom prilikom istakao da je bilo važno uraditi vodovodnu mrežu i omogućiti priključak za društveni dom.

- Uprkos zahtjevnom brdovitom terenu specifičnog nagiba, uspješno smo završili radove u Krminama, gdje je bilo potrebno uraditi sekundarni vodovodni krak u dužini od 610 metara. Za ove radove bilo je potrebno oko 70.000 KM. Osim priključka vode za društveni dom, ovim projektom omogućeno je prepriključenje za osnovnu školu u Krminama, ali i uredno i stabilno vodosnabdijevanje za domaćinstva - rekao je gradonačelnik.

Kako je kazao, dodatna olakšica za sva domaćinstva je i to što je od danas priključak za vodu za sva domaćinstva besplatan.

Predsjednik mjesne zajednice Krmine Dragomir Kovačević rekao je da je ovaj društveni dom odavno sagrađen, ali da je dugo bio prazan, jer nije bilo riješeno pitanje priključka za vodu. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana