Drinić: Bezuspješni pokušaj zaustavljanja razvoja Banjaluke

G.S.
Drinić: Bezuspješni pokušaj zaustavljanja razvoja Banjaluke

BANjALUKA - Zaustavljanje izgradnje kružne raskrsnice i parka kod knjižare "Kultura" je još jedan čin sulude, osvetničke politike Vlade Đajića koji pokušavajući da omalovaži i minimizira rad gradonačelnika iz dana u dan kažnjava građane Banjaluke, rekao je to poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Drinić.

Dodao je da se građanima moraju obezbijediti i predložiti bolja rješenja i uslovi za život. Samo na taj način se, kaže, mogu dobiti simpatije, a nikako rušilačkom politikom.

- Zaustavljanje radova je bezuspješni pokušaj  zaustavljanja razvoja grada Banjaluke. To je politika Gradskog odbora SNSD-a od 2020. godine kada su prijetili zavrtanjem grijanja, obustavljanjem svih investicija kažnjavanjem Banjalučana i očito to provode i danas, istakao je Drinić.

Naveo je i da su predstavnici SNSD- a ponovo pokazali svoje pravo lice i da su "ostali na istom putu, osvetničkom i rušilačkom".

Kada su vidjeli da ne mogu opstruisati razvoj grada potegli su Inspekciju kao privatnu firmu da na silu i bez bilo kakvog valjanog obrazloženja stavi traku i zabrani radove.

Banjaluka će se razvijati i ići naprijed jer postoje ljudi koji to žele i hoće, kao što postoji narod koji to zaslužuje i koji pamti da sve ono što SNSD pokuša da sruši, gradska vlast izgradi još bolje i čvršće, zaključio je Drinić.

Prema njegovim riječima to je zalog za budućnost, a politika SNSD- a, Đajić i njegovi poslušnici će po zasluzi sami srušiti svoje aktere i otići u zaborav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana