Donacija "Mozaiku prijateljstva": Kadeti MUP-a Srpske poklonili namirnice za javnu kuhinju

J. T.
Donacija "Mozaiku prijateljstva": Kadeti MUP-a Srpske poklonili namirnice za javnu kuhinju

BANjALUKA - Kadeti Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske posjetili su Humanitarno udruženje "Mozaik prijateljstva" i uručili donaciju za rad javne kuhinje "Obrok ljubavi", koja radi u sklopu ovog udruženja.

Ta posjeta i donacija kadeta MUP-a ganula je članove ovog udruženja. Na "Fejsbuk" stranici ovog udruženja objavljeno je da je posjeta kadeta MUP RS izazvala istinsko oduševljenje svih prisutnih članova tima.

- Ovi prelijepi, mladi ljudi odricali su se svog doručka da bi dopremili u našu javnu kuhinju namirnice kako bi ih mi mogli podijeliti onima kojima su, kako kažu, mnogo neophodnije. Banjaluko, budi ponosna na svoje nove generacije, budimo svi zajedno ponosni na mladost na buduće policajce,  jer smo sigurni da ćemo uz njih imati mnogo mirnije dane i snove. Vjerujemo čvrsto da nas čeka bolja budućnost kad će nam ulice našeg grada krasiti ovakva ljudska bića ogromnog srca - navedno je u objavi na "Fejsbuku".

Iz "Mozaika prijateljstva" su se zahvalili kadetima na donaciji i poželjeli im uspješan nastavak školovanja i sve najbolje u budućem radu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana