Donacija “Glasa Srpske” Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje: Poučne slikovnice za ljepše dane u vrtiću

N. R.
Donacija “Glasa Srpske” Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje: Poučne slikovnice za ljepše dane u vrtiću

Šarene i poučne slikovnice, namijenjene mališanima u javnim gradskim vrtićima, poklon su dnevnog lista “Glas Srpske”, koje je direktorici Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Jeleni Kurtinović uručila izvršna direktorica marketinga i prodaje u “Glasu Srpske” Darija Galonja.

Kurtinovićeva je zahvalila na donaciji te istakla da je ovo nastavak dugogodišnje, uspješne i lijepe saradnje sa “Glasom Srpske”, koji već nekoliko posljednjih godina poklanja gradskim vrtićima dječje slikovnice.

- Slikovnice su veoma edukativne jer djeca pomoću njih uče o domaćim i divljim životinjama, ali i o različitim predjelima u kojima životinje žive. Višestruko su korisne za rad i zahvaljujemo od srca na prepoznavanju naše ustanove kao najbitnije u gradu za vaspitanje i obrazovanje djece - rekla je Kurtinovićeva.

Galonja je poručila da će donacija nekoliko stotina slikovnica sigurno dobro doći u budućem radu ove predškolske ustanove.

- Nove bajke, basne i kratke priče dugo će biti predmet svakodnevne zanimacije radoznalih mališana te se nadam da će unijeti dašak mašte u njihovu svakodnevicu - kazala je Galonja.

Uputila je iskrene čestitke povodom novogodišnjih i božićnih praznika svim mališanima, njihovim roditeljima, kao i zaposlenima u Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banjaluka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana