“Dobra vila” grije srca mališana

N. R.
“Dobra vila” grije srca mališana

BANjALUKA - “Dobra vila” Gordana Pejčinović pokrenula je i ove godine humanitarnu akciju prikupljanja novogodišnjih paketića za mališane iz socijalno ugroženih porodica.

U protekle tri godine za ovu djecu Gordana je organizovala 22 rođendanske proslave, ali da ne zaboravljaju ni braću i sestre slavljenika.

- Osim ovih mališana, želimo da obradujemo i male pacijente na Odjelu dječije onkologije i djecu u Roditeljskoj kući. Biće nam potrebno najmanje 100 paketića - rekla je Gordana. Svaki paketić trebalo bi da bude vrijednosti oko 20 KM.

- U paketić stavite vlažne maramice, pastu za zube, sapun, bojice, bojanku, kremicu, jer djeci koja borave u bolnici to dobro dođe. Povedite računa da sve bude čisto i uredno - kazala je “Dobra vila” i zamolila roditelje da svojom djecom napišu čestitku u paketić. Paketići se predaju do 15. decembra u kafiću “Zodijak” u ulici Stevana Bulajića 25, od osam do 22 časova.

- Predaju se konobaru, a možete pozvati i vlasnika kafića Gorana Brankovića na broj telefona 065/987-410 - naglasila je Gordana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana