Do ponedjeljka prijave za članove komisije za ocjenu projekata iz kulture

Srna
Do ponedjeljka prijave za članove komisije za ocjenu projekata iz kulture

BANjALUKA - Banjalučko Odjeljenje za kulturu, turizam i socijalnu politiku pozvalo je umjetnike i stručnjake u kulturi, koji su ostvarili značajne rezultate u dosadašnjem radu, da se do ponedjeljka, 16. marta, prijave da budu članovi komisije za vrednovanje projekata kulturnog i umjetničkog stvaralaštva za ovu godinu.

"Još jednom upućujemo im poziv da se prijave do ponedjeljka da bismo formirali Komsiju i odabrali što kvalitetnije projekte iz oblasti kulture koje će grad finansijski podržati", rekli su iz ovog odjeljenja.

Iz resornog odjeljenja napominju da član komisije ne može biti lice koje je na bilo koji način učesnik aktivnosti u projektima prijavljenim na aktuelni javni poziv.

"Na osnovu prispjelih prijava biće imenovana komisija koju će činiti pet članova iz različitih oblasti kulture. Prava i obaveze tih članova biće definisani pojedinačnim ugovorima", naveli su iz Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku.

Zainteresovani prijave treba da dostave Odjeljenju za kulturu, turizam i socijalnu politiku, putem prijemne kancelarije Gradske uprave Banjaluka, broj 14, u zatvorenoj koverti.

U toku je javni konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti kulturnog i umjetničkog stvaralaštva za ovu godinu, a visina sredstava koja mogu biti dodijeljena po jednom projektu iznosi do 15.000 KM, a jedan subjekt u kulturi koji konkuriše može prijaviti najviše dva projekta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana