Dnevni centar za maloljetnike: Besplatno korišćenje bazena i kuglane za korisnike

A. T.
Dnevni centar za maloljetnike: Besplatno korišćenje bazena i kuglane za korisnike

BANjALUKA - Grad će omogućiti besplatno korišćenje Gradskog olimpijskog bazena i kuglane korisnicima Dnevnog centra za maloljetnike, saopštili su iz Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku.

- Podržali smo ove inicijative Centra za socijalni rad, jer je riječ o korisnicima Dnevnog centra kojim se kroz brojne i raznovrsne aktivnosti nastoji obogatiti kvalitet njihovih života, odnosno pružiti podrška u cilju rješavanja problema koje imaju - kazali su iz Odjeljenja.

Precizirali su da će “Akvana” obezbijediti korišćenje bazena dva puta sedmično, a SC “Borik” kuglane u jednom terminu tokom sedmice.

Gradski olimpijski bazen je dodatno očišćen i dezinfikovan, te će od danas biti otvoren za pripreme i treninge profesionalnih sportista i profesionalnih sportskih organizacija, shodno odluci Republičkog štaba za vanredne situacije, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kako ističu iz preduzeća “Akvana”, u vezi sa početkom rada bazena upućeno je više dopisa resornom ministarstvu kako iz tog preduzeća, tako i iz sportskih plivačkih i vaterpolo klubova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana