Đokić: Cilj nam je da unaprijedimo život u Banjaluci

SRNA
Đokić: Cilj nam je da unaprijedimo život u Banjaluci

BANjALUKA - Lider Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je danas u Banjaluci da odborničku listu ove stranke za Gradsku skupštinu čine kvalitetni ljudi, visokih moralnih vrijednosti, stručni i obrazovani koji su spremni da rade za Banjaluku.

"Cilj nam je da unaprijedimo život u Banjaluci. Socijalistička partija je snaga koja djeluje više od 31 godinu na ovim prostorima i zastupamo planetarnu socijalističku ideju, sa kojom želimo da i dalje doprinosimo opštem napretku svake lokalne zajednice", rekao je Đokić novinarima.

Đokić je naglasio da je prioritet ove stranke podsticanje novih investicija i dovođenje novih partnera koji će ulagati u privredni život Banjaluke.


"Želja nam je da promovišemo što više mladih ljudi, jer su budućnost Republike Srpske", poručio je Đokić.

Nosilac liste odborničkih kandidata Socijalističke partije za Skupštinu grada Velibor Stanić istakao je da je fokus političkog programa čovjek i njegove potrebe.

"Naš cilj je 10.000 glasova u Banjaluci, odnosno tri odbornička mandata i da budemo politička snaga bez koje niko neće moći formirati vlast u Banjaluci", rekao je Stanić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana