Djeci uljepšali početak školske godine: Akcija roditelja u banjalučkom naselju Starčevica (FOTO/VIDEO)

J. Sa.
Druženje mališana
Foto: D. GRABOVAC | Druženje mališana

BANjALUKA - Mališanima banjalučke ulice Stevana Prvovenčanog i okoline grupa roditelja predvođena direktorom JSU Sportska dvorana "Borik" Nenadom Talićem i direktorom Centra za obrazovanje, vaspitanje i rehabilitaciju sluha i govora Sašom Tatićem upriličila je druženje povodom početka školske godine.

Tom prilikom više od 30 djevojčica i dječaka imalo je  priliku i da se takmiče u navlačenju konopca, šutiranju na koš, trčanju u vreći i stonom tenisu.

- Nećemo isticati pobjednike jer za nas su sva djeca pobjednici. Bilo ih je divno gledati kako sa mnogo energije učestvuju u svim nadmetanjima, a posebno u navlačenju konopca i trci u vrećama. Grupa roditelja, komšija i prijatelja na ovakav način smo obilježili kraj školske godine a i sada početak, da budu uspješni, zdravi, razdragani i razigrani tokom čitavog školovanja kao što su bila u subotu - rekao je Nenad Talić.

Naravno, uz mališane su se družili i roditelji tako da je bilo svima ugodno bez obzira na septembarskih 30 stepeni Celzijusa.

- Djeca ne mogu da se takmiče bez energije pa smo im obezbjedili ručak sa roštilja, vodu i sokove. Nastavićemo sa ovom praksom jer naše igralište u ulici Stevana Prvovenčanog je prava oaza za našu djecu i zeleni kutak koji Hvala Bogu niko nije pretvorio u neku zgradu ili bilo šta drugo - istako je Saša Tatić.

VIDEO

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana