Đajić obećao nastavak pomoći za FK Lauš

SRNA
Đajić obećao nastavak pomoći za FK Lauš

BANjALUKA- Gradski odbor SNSD Banjaluka inicirao je velike pozitivne promjene u banjalučkom naselju Lauš, gdje je i škola fudbala doživjela veliku ekspanziju i sada tamo besplatno trenira više od 200 mališana, saopšteno je iz ovog odbora.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je da je prilikom posjete Fudbalskom klubu /FK/ "Lauš" prošle godine uvidio da su tom sportskom kolektivu potrebne promjene.

"Odlučio sam da uvedemo promjene, kako infrastrukturne, tako i u igračkom kadru, što je rezultiralo da je Lauš prvi u trećoj ligi grupe Zapad", rekao je Đajić.

Đajić, koji je sa predsjednikom Skupštine grada Banjaluka Ljubom Ninkovićem prisustvovao prozivci fudbalera Fudbalskog kluba /FK/ "Lauš", obećao je dalju podršku ovom klubu i igračima.

Ninković je podsjetio da je prije godinu dana rekao da će stati iza ovog banjalučkog naselja - i institucionalno i prijateljski.

"I pri tim riječima ostajem. Raduju me velike pozitivne promjene kojima svjedočimo i nadam se da ćete ostati na putu razvoja, a u čemu ćete imati veliku podršku Đajića i mene", rekao je Ninković.

U saopštenju je navedeno da su se predstavnici "Elektronske video lutrije" odazvali pozivu da pomognu Fudbalskom klubu "Lauš", koji će od danas nositi naziv OFK "Lauš EVL".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana