Đajić o video dokazu prevare prilikom potpisivanja peticije

GS
Foto: Arhiva

Stanivuković je na društvenim mrežama objavio video na kojem se vidi njegov pristalica koji dolazi do štanda da potpiše peticiju. Uz odobravanje osoba zaduženih za legalnost potpisivanja pevicije, na spisak je upisao više osoba, odnosno, kako je priznao, izmišljene podatke.

 

 Vlado Đajić danas se oglasio u ime banjalučkog SNSD i saopštio da mu je taj video zanimljiv, pa čak i smiješan.

– Sigurni smo da ne postoji Banjalučanin koji ne prepoznaje Stanivukovićeve stalne i jedine statiste koji ovih dana bezuspješno i nespretno pokušavaju da umanje značaj peticije. Jasno je i da su Stanivukovićeve drugare prepoznale i zaposlene na štandu jednog od brojnih udruženja koja prikupljaju peticiju te ih pustile da završe svoju igru što se može vidjeti i u videu koje je objavilo Udruženje.

“Samouvjereni“ Draško Stanivuković, isti onaj koji je i sam pozivao na opoziv, sada je očigledno spreman na sve da do opoziva ne dođe – navedeno je u odgovoru SNSD na Stanivukovićev performans.

Dodaju da će detaljno provjeriti sve potpise kako bi se uvjerili da su autentični.

-Velike zainteresovanosti za potpisivanje peticije očigledno se uplašio gradonačelnik pa je krenuo u grčevitu borbu kako ne bi došlo do opoziva. Štandovi za potpisivanje peticije i ljudi koji tamo rade svakodnevno su izloženi uznemiravanju i zastrašivanju od strane gradonačelnikove komunalne policije – navode u SNSD i dodaju da su sve svoje zvanične štandove postavili isključivo na privatne posjede, prenosi Aloonline.ba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana