Đajić: Izbori pokazali da je Stanivuković nepoželjan, tražimo njegovu ostavku

J.T.
Foto: Dražan Pozderović

BANjALUKA - Koalicija okupljena oko SNSD u Banjaluci pravi je primjer jedinstva i tom maniru će i nastaviti u narednom periodu. Narod je rekao svoje i očekujemo da gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i njegova ekipa podnesu ostavku.

Poručio je ovo na konferenciji za medije predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka Vlado Đajić te naglasio da je jedinstvo koalicije stub zajedništva.

- Desilo se ono o čemu pričamo godinu dana, juče su to i građani potvrdili. Juče smo pobijedili u više od 75 odsto mjesnih zajednica, a pobjeda je bila ubjedljiva. Želim da se zahvalim članovima koalicije i SNSD-a jer smo pokazali šta je napredak i narod je to prepoznao - rekao je Đajić.

Generalni sekretar Ujedinjene srpske Neven Stanić istakao je da je ovo najbolji rezultat u odnosu na prethodne godine.

- To jasno govori o našem angažmanu i prepoznatljivosti naših članova. Ujedinjena Srpska je dala doprinos i kao koalicija imamo jedinstvene principe i politiku - naglasio je Stanić.

Dodao je da očigledno je da kandidat opozicije nije dobio podrčku i da građani ipak nisu prepoznali tu politiku. Koalicija želi od kandidata koji su izabrani da rade odgovorno i za svoja naselja, da šalju odbornicima i Gradskoj upravi probleme koje će zajedno rješavati kako bi bili najbolja spona da se napravi najbolji rezultat za Banjaluku

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana