Demos: Odobriti novac za rješavanje problema vodosnabdijevanja na Manjači

SRNA
Demos: Odobriti novac za rješavanje problema vodosnabdijevanja na Manjači

BANjALUKA- Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora Demosa Boran Bosančić pozvao je gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića i skupštinsku većinu da na sutrašnjoj sjednici Skupštine grada odobre sredstva za rješavanje problema vodosnabdijevanja na Manjači.

"Svi zajedno moramo naći rješenje da se pronađe oko milion KM kako bi se riješio ovaj problem. Predlažemo ili da se taj novac obezbijedi kroz kredit ili da se prebaci sa nekih drugih namjena. Demos će podržati sve ideje koje će dovesti do toga da ljudi imaju normalno vodosnadbijevanje", rekao je Bosančić.

Prema njegovim riječima problem sa vodosnadbijevanjem imaju i mjesne zajednice Stričići, Kola, Rekavice, Donja Kola i Pavići, saopšteno je iz Demosa.

Bosančić je podsjetio da su iz ove stranke i ranije tražili da se problem vodosnadbijevanja nađe na sjednici gradskog parlamenta, ali smatra da se o ovom problemu mora raspravljati na sutrašnjoj sjednici.

Bosančić je podsjetio na izjavu direktora "Vodovoda" Predraga Dudukovića da se ovaj problem može riješiti sa 800.000 KM, koliko je potrebno za rekonstrukciju sistema Banjica.

"Sutra svi treba da zaborave na politička prepucavanja i da zajedno pronađemo rješenje kako bi pomogli ljudima", istakao je Bosančić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana