Danas nastavljaju šestu sjednicu

A. T.
Danas nastavljaju šestu sjednicu

BANjALUKA - Šesta sjednica Skupštine grada biće nastavljena danas, a odbornici su u srijedu završili rad u 18 časova razmatranjem prijedloga odluke o visini plata funkcionera grada.

Nakon sjednice gradonačelnik Draško Stanivuković kazao je da ni 36. dan otkako zasjeda nije okončana šesta sjednica gradskog parlamenta, te da zbog toga trpe građani.

- Ući ćemo u 40 dana trajanja skupštinskog zasjedanja. Dakle, sjednica koja je počela u septembru neće završiti ni u oktobru - kazao je Stanivuković nakon zasjedanja u srijedu.

Napomenuo je da, između ostalih, kraj ove sjednice čekaju porodice koje žive u Drakulićkoj ulici u Šargovcu kako bi placevi i kuće nakon 20 godina konačno prešli u njihovo vlasništvo.

U nastavku zasjedanja pred odbornicima je, između ostalog, više odluka o dodjeli u zakup poslovnih prostora pod posebnim uslovima, kao i informacije o poslovanju “Gradskog groblja”, Zavoda za izgradnju, “Čistoće”, “Vodovoda”, Centra za obrazovanje odraslih, te Plan kapitalnih investicija u gradu u periodu od 2021. do 2023. godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana