Čestitka predsjednice Srpske povodom Dana Grada Banjaluke

Rtrs
Foto: Rtrs

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, povodom 22. aprila – Dana Grada i 77. godišnjice oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svjetskom ratu, uputila je čestitku građanima i rukovodstvu Grada Banjaluke.

- Povodom 22. aprila – Dana Grada i  77. godišnjice od oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svjetskom ratu, upućujem vam srdačne čestitke - izjavila je predsjednica Republike Srpske, Željka Cvijanović.

Dan kada je sloboda stigla u Banjaluku, jedan je od najznačajnijih datuma u istoriji grada, koji je prilika da se s dužnim pijetetom sjetimo svih onih koju su nam tu slobodu podarili.

- Uz poštovanje tradicije i tekovina, a okrenuti budućnosti i stvaranju što boljih uslova za život svih stanovnika, Banjaluka kao najznačajniji administrativni, politički, privredni, kulturni i sportski centar, predstavlja žilu kucavicu i pokretačku snagu Republike Srpske - dodala je Cvijanović u saopštenju.

Sve to nas obavezuje da s još jačim intenzitetom, odgovorno i kroz partnerstvo, koristeći sve raspoložive kapacitete, nastavimo aktivnosti na daljem razvoju Banjaluke, na dobrobit svih njenih građana i Republike Srpske.

- U uvjerenju da ćemo u narednom periodu svjedočiti napretku Banjaluke na svim poljima života i privređivanja, još jednom vam čestitam Dan grada i želim svako dobro - navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana