Brojni turisti Novu godinu dočekuju u Banjaluci

Srna
Foto: ILUSTRACIJA

BANjALUKA - Smještajni kapaciteti u Banjaluci u potpunosti su popunjeni za doček Nove godine 31. decembra i za reprizu 1. januara, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

Prema podacima koje je Turistička organizacija grada Banjaluke dobila od menadžera i vlasnika smještajnih objekata, za noćenje 30. decembra popunjeno je 95 odsto kapaciteta.

Iz Gradske uprave su saopštili da je bogat program organizovan u okviru manifestacije "Banjalučka zima 2021/2022" značajno doprinio popunjenosti svih smještajnih kapaciteta u ovom gradu, što je posebno izraženo u posljednjoj sedmici ove godine. U saopštenju je navedeno da su turisti iz zemalja regiona zainteresovani da Novu godinu dočekaju uz regionalne zvijezde Petra Grašu i Nedu Ukraden, čiji je nastup zakazan za 31. decembar, ali i da slavlje nastave 1. januara uz Anu Bekutu.

"Ovo će u značajnoj mjeri pomoći banjalučkim hotelijerima, hostelijerima kao i drugim vlasnicima smještajnih objekata da ostvare prihode, a dobroj zaradi nadaju se ugostitelji i trgovci", navode iz Gradske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana