Brojne aktivnosti u Domu omladine: Koncerti, plesne večeri i izložbe privukli posjetioce

G.S.
Brojne aktivnosti u Domu omladine: Koncerti, plesne večeri i izložbe privukli posjetioce

BANjALUKA - Koncerti, plesne večeri, izložbe, tematske zabave, paneli, radionice edukativnog i zabavnog karaktera, besplatna instruktivna nastava, druženja sa piscima, muzičarima i glumcima te brojni drugi događaji, koji su tokom prošle godine održani u Domu omladine, potvrda su da je ovo mjesto postalo pravi “dragstor za mlade”, saopštili su iz grada.

- Osim što su mladim ljudima ponuđeni kvalitetni sadržaji, važno je napomenuti da je grad u proteklom periodu uz podršku partnera uredio i prostorije Doma omladine. Tako je ovaj prostor obogaćen novim mobilijarom, modernom stropnom rasvjetom, ugrađen je lift i postavljeno je montažno stepenište, a terasa na krovu Doma omladine dobila je koncertnu kupolu, podnu oblogu i drugu opremu - napominju iz Gradske uprave.

Grad je kroz projekte podržao veliki broj aktivnosti, a u prostorijama Doma omladine otvoren je i prvi Inkluzivni kafe “Zvjezdica” u kojem su mladi sa teškoćama u razvoju dobili priliku da prolaze kroz radnu terapiju te da provode više vremena na mjestu gdje se okupljaju njihovi vršnjaci i tako se aktivno uključuju u društvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana